Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Ακαϊντίν, καμία υπόσταση το σενάριο για ενεργοποίηση της ρήτρας

Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Ακαϊντίν, καμία υπόσταση το σενάριο για ενεργοποίηση της ρήτρας

Νίκος Αθανασίου
O Σαμέτ Ακαϊντίν

bet365

Η εικόνα του Σαμέτ Ακαϊντίν στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει σκέψεις παραμονής του διεθνούς στόπερ αλλά το τούρκικο δημοσίευμα για ενεργοποίηση της ρήτρας των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.

Το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε τιτίβισμα Τούρκου δημοσιογράφου, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Σαμέτ Ακαϊντίν από την Φενέρμπαχτσε, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Η συγκεκριμένη πληροφορία, πάντως, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αποτελεί μία από τις δεκάδες ειδήσεις που έρχονται από την γειτονική χώρα και δεν έχουν επαφή με την αλήθεια.

Από την άλλη είναι δεδομένο πως στο «πράσινο στρατόπεδο» ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει αρχίσει να κερδίζει πόντους. Η εικόνα του το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετική, η μετοχή του από το limit down βρίσκεται στο limit up και είναι πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι ο σύλλογος να επιχειρήσει να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του.

Με ένα ποσό, βέβαια, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με τα 4 εκατομμύρια που προβλέπονται στην οψιόν αγοράς του δανεισμού του, ο οποίος ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα