Ατιένθα: «Να τερματίσει πρώτος ο Αστέρας στα Play Out» (vid)

Newsroom
Ατιένθα

bet365

Ο Ατιένθα, ως MVP του Αστέρα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στέλνει μήνυμα... πρωτιάς για την ομάδα του στα Play Out.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με το γκολ του Ατιένθα και έστειλε την ομάδα των Ιωαννίνων στη Super League 2.

O Ισπανός που αναδείχθηκε MVP από τον κόσμο του Αστέρα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε στο πλαίσιο της βράβευσής του:

"Για 'μένα προσωπικά ήταν μνα αρκετά δύσκολη χρονιά και σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, οπότε ήταν πάρα πολύ σημαντικό αυτό το γκολ. Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την οικογένειά μου, στον πατέρα μου και βέβαια σε όλη την ομάδα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε. Οπότε το να μπορεί να πετύχει μια νίκη ύστερα από τόσο καιρό, μ' ένα γκολ που το πετύχαμε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης - έτυχε να το βάλω εγώ - ήταν πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν".

Για τον κόσμο που τον ψήφισε: "Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, είναι πάρα πολύ σημαντικό η στήριξή τους, τους βλέπουμε στα εντός και εκτός ματς και να ξέρουν ότι μας βοηθούν. Προσπαθούν να μας σπρώξουν στη νίκη και να ξέρουν ότι και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους".

Για τα ματς που ακολουθούν: "Ο στόχος μας είναι ξακάθαρα να συνεχίσουμε να έχουμε ότι καλύτερη εικόνα γίνεται στα ματς που έρχονται και αν γίνει δυνατόν να συνδυαστούν με θετικά αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας, το σύλλογο, τους φιλάθλους και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τερματίσουμε πρώτη σ' αυτήν την διαδικασία των Play Out".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα