Παναιτωλικός: Ετοιμος για Τρίπολη

Newsroom
panaitolikos_intime

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε χωρίς ουσιαστικά απρόοπτα την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Χωρίς ουσιαστικά απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό (20/4) κρίσιμο ματς της Τρίπολης, όπου θα αντιμωπίσει τον Αστέρα για την 5η αγωνιστική των Play Out.

Τα «καναρίνια» δεν υπολογίζουν εκ νέου στους Σενγκέλια, Μπαλντασάρα, στον τιμωρημένο Μλάντεν, όπως και στον Στάγιτς που υπέστη θλάση.

Εκτός έμειναν επίσης οι Καπίνο, Μπάμποκ, Ξενιτίδης, Βοΐλης και η αποστολή τους είναι η εξής: Μπακάκης, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Παπαζώης, Ντίαζ, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας.

GD

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα