Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/04) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο νέος «άθλος» των Νέων του Ολυμπιακού, η Κοινοπραξία που μπαίνει στο οικόπεδο για το γήπεδο, τα πιθανά σενάρια για το πρόγραμμα των Play Off, ο «πληγωμένος» ΠΑΟΚ και η διαχείριση του Μάντζιου στο ρόστερ του Άρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Ο... Μέγας Κωνσταντίνος και οι θαυμάσιοι Νέοι

Sport Day: Ο Μέγας Κωνσταντίνος! Σείστηκε το αεροδρόμιο. Η Ευρώπη είναι κόκκινη! Μοναδικές στιγμές ζει ο Ολυμπιακός, που μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη πανηγυρίζει και για την Κ19, η οποία απέκλεισε τη Ναντ στα πέναλτι. «Χρυσώνει» τους παίκτες ο Μαρινάκης.

Live Sport: «Φέρτε μας τα... ευρωπαϊκά». Σαρώνει και τρελαίνει ο Ολυμπιακός. «Μπαίνει η Κοινοπραξία, το καλοκαίρι η θεμελίωση».

Φως των Σπορ: Κόκκινη τρέλα! Μέγας άθλος των Νέων στη Νιόν. Τα όνειρα για κούπες δεν έχουν τέλος στον θρύλο.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ανοίξτε τα τρελάδικα! Δεν μπορούν, δεν μπορούν να περιμένουν. Μικροί-μεγάλοι μεγαλείο!

Ο πληγωμένος ΠΑΟΚ και η διαχείριση που έκανε ο Μάντζιος

Ώρα των Σπορ: Μαθήματα ιστορίας! Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα των Play Off και τα πιθανά σενάρια. Πρωταθλήτρια Ελλάδος ξανά η ΑΕΚ στο Futsal Γυναικών.

Metrosport: Οι 17+4 του Μάντζιου. Πως διαχειρίστηκε το ρόστερ ο κόουτς του Άρη στον πρώτο γύρο των Play Off... καθ' οδόν προς τον τελικό του Κυπέλλου. Και τώρα όλα για τον τίτλο. Πληγωμένοι παίκτες και Λουτσέσκου από το χαμένο όνειρο των ημιτελικών του Conference League και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στα Play Off.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα