Τουρκικό δημοσίευμα έχει δήλωση Μασούρα που λέει: «Η πρώτη συνάντηση με Τραμπζονσπόρ ήταν θετική»

Newsroom
Δήλωση του Μασούρα περί συνάντησης με την Τραμπζονσπόρ

bet365

Τουρκική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Γιώργο Μασούρα που αναφέρει πως έχει δεχθεί προσφορά από την Τραμπζονσπόρ και ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η τουρκική ιστοσελίδα «Fanatik» επικαλείται δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε και την μεγάλη πρόκριση των «ερυθρολεύκων» όπου παραδέχεται πως έχει πρόταση από την Τραμπζονσπόρ.

Μάλιστα συνεχίζει και αναφέρει πως υπήρξε και μία πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, όπου το κλίμα για μία ενδεχόμενη συνεργασία από το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ήταν αρκετά καλό.

Το απόσπασμα των δηλώσεων που αναφέρει η «Fanatik»:

«Ναι, μου έκαναν μία προσφορά (η Τραμπζονσπόρ) για το τέλος της σεζόν. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν θετική. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Να υπενθυμίσουμε πως μόλις χθες η ομάδα της Τραπεζούντας διέψευσε τα δημοσιεύματα που μιλούν για ενδεχόμενη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα στο κλαμπ τονίζοντας πως είναι αναληθή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα