Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, Τζούρισιτς στην Λαμία

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, Τζούρισιτς στην Λαμία

Newsroom
Παλάσιος

bet365

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία έμειναν οι Παλάσιος και Τζούρισιτς.

Χωρίς τον Φίλιπ Τζούρισιτς και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός για την Λαμία και το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan SuperLeague.

Ο Σέρβος μέσος στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αργεντίνος προφανώς για λόγους rotation από τη στιγμή που δεν είχε κάποιο άλλο.

Από εκεί και πέρα από τους 21 που επέλεξε ο Φατίχ Τερίμ αποκλείστηκε ο Ζέκα, ο Ούγκο, ο Γερεμέγεφ, ο Σένκεφελντ που έκανε ατομικό πρόγραμμα και οι γνωστοί Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Λίλο, Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Κότσιρας, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ακαιντίν, Ρούμπεν, Αράο, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα