ΑΕΚ: Φίλοι της «Ένωσης» αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο (vid)

ΑΕΚ: Φίλοι της «Ένωσης» αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο (vid)

Newsroom
Φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν την αποστολή

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τήρησαν την υπόσχεσή τους και βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» για να... ντοπάρουν ψυχολογικά την ομάδα προτού αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη.

Χαλασμός επικράτησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όταν έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ για να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή (21/04-19:30) θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την 6η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Ο κόσμος της «Ένωσης» ήταν πιστός στο ραντεβού που έδωσε η Original, η οποία είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας πριν από κάθε παιχνίδι είτε αυτό είναι εκτός είτε είναι στην έδρα της.

Οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» και ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα γνώρισαν την αποθέωση, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να ζητούν το διπλό κόντρα στους «κίτρινους» και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

aek_kosmos_intime1

aek_kosmos_intime2

aek_kosmos_intime

aek_kosmos_intime4

aek_kosmos_intime5

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα