Πανσερραϊκός: Εκτός ξανά ο Χοβάν

Πανσερραϊκός: Εκτός ξανά ο Χοβάν

Newsroom
chovan_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Χοβάν δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σλοβάκος γκολκίπερ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «λιονταριών» για δεύτερο σερί παιχνίδι τους.

Εκτός αποστολής του Πανσερραϊκού για δεύτερο σερί ματς έμεινε ο Χοβάν, καθώς δεν υπολογίζεται και για το αυριανό (21/4) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο 29χρονος Σλοβάκος πορτιέρε αντιμετωπίζει κάποια θέματα μικροτραυματισμού αυτή την περίοδο και ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον άλλο πορτιέρε του ρόστερ, Κατσίκα.

Ο ίδιος δεν υπολογίζει ακόμη στον τιμωρημένο Μορέιρα και στον ανέτοιμο Θυμιάνη, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Μασκανάκης, Γκοτζαμανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου.

Η αποστολή του είναι η εξής: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ντανκερλουι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Διαμαντής, Τομάς, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Άλεξιτς, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γούλερι, Πηλέας.

gff

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα