ΟΦΗ – Βόλος 2-1: Τοράλ και... τώρα τα δύσκολα για τους Θεσσαλούς! (vids)

bet365

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τοράλ που πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο «Γεντί Κουλέ», με τους Θεσσαλούς πλέον να έχουν μπλέξει για τα καλά όσο αφορά την υπόθεση παραμονή! Με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου μείωσαν στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι.

Ο ΟΦΗ είχε σε μεγάλη μέρα τον Γιον Τοράλ και με δύο δικά του γκολ, έφερε τη νίκη στους Κρητικούς με 2-1 κόντρα στον Βόλο.

Έτσι έπαιξαν

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Χριστογεώργο στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Λουκάο, Βούρο και Θοράρινσον στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Μπάκιτς με τον Μεγιάδο ήταν στη μεσαία γραμμή. Ο Ριέρα και ο Μπάκου αγωνίστηκαν στα άκρα έχοντας τον Ισέκα στην κορυφή και τον Τοράλ πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Από την άλλη ο Βόλος άρχισε με τον Κόβατς στην εστία και τους Λούνα, Τσοκάνη, Καλογερόπουλο και Άλχο στην τετράδα της άμυνας. Ο Γκλάβτσιτς με τον Ντε Καμπς μοιράστηκαν τη μεσαία γραμμή και είχαν μπροστά τους τον Κόμπα. Ο Ασεχνούν και ο Μύγας ήταν στα δύο... φτερά και ο Γκαρσία μόνος του στην κορυφή ως φορ.

Ο ανώτερος ΟΦΗ βρήκε τη λύση στην ποιότητα του Τοράλ

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες στιγμές από τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να μπαίνει καλύτερα στο ματς αλλά τον Βόλο να ισορροπεί το παιχνίδι χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Χριστογεώργο.

Στο 9ο λεπτό, ο Τοράλ πάτησε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και ο Τσοκάνης έβαλε την προβολή πριν τον Ισέκα. Εκεί βρέθηκε ο Κόβατς για να μπλοκάρει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ όπως περιορίστηκαν σε αρκετά λάθη που έγιναν αλλά και στο γεγονός ότι, παρότι έφταναν στο τρίτο μισό, δεν έκαναν τελικές προσπάθειες.

Στο 28', οι Κρητικοί έφτασαν στο γκολ. Ο Μπάκου ύψωσε στην περιοχή για τον Τοράλ, εκείνος δεν βρήκε μπάλα κάνοντας ανάποδο ψαλίδι, ο Ριέρα κατέβασε την μπάλα, έδωσε ξανά στον Ισπανό μεσοεπιθετικό και εκείνος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ.

«Μονόλογος» μέχρι το 60' ο ΟΦΗ, μείωσε στο τέλος ο Βόλος

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο πολύ δυναμικά με σκοπό να... καθαρίσει το παιχνίδι. Αρχικά στο 48ο λεπτό, ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κόβατς απέκρουσε με αρκετή δυσκολία.

Τελικά το γκολ ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν ο Θοράρινσον βρήκε εξαιρετικά τον Τοράλ, εκείνος κουβάλησε την μπάλα στην περιοχή, είδε τον Μπάκου να του ανοίγει το πεδίο βολής και με ένα άριστο πλασέ έκανε το 2-0 για τους Κρητικούς.

Ο... μονόλογος του ΟΦΗ κράτησε μέχρι το 60' καθώς από εκεί και πέρα, ο Βόλος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πάτησε περιοχή και έψαξε τρόπο για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Οι Κρητικοί έβρισκαν χώρους για να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις αλλά οι τελικές αποφάσεις μόνο σωστές δεν ήταν ενώ ο Βόλος στο 79' είχε ευκαιρία με τον Γκλάβτσιτς να μειώσει αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Χριστογεώργο.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90+1' όταν, μετά την εκτέλεση του φάουλ για τον Βόλο, ο Λαμπρόπουλος πήδηξε για την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

MVP: Τοράλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έδωσε ρεσιτάλ με δύο γκολ (τα πρώτα του στο φετινό πρωτάθλημα) και χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από την πλευρά του ΟΦΗ έβγαλε πολύ δουλειά στη μεσαία γραμμή ο Μπάκιτς με τρεξίματα αλλά και οργάνωση παιχνιδιού. Από την πλευρά του Βόλου, ο Κόβατς είχε αρκετές καλές επεμβάσεις.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Εδώ θα μπει όλη η επιθετική λειτουργία του ΟΦΗ αλλά σίγουρα ο Γκαρσία ήταν σκιά του εαυτού του.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν έγινε κάποια μεγάλη γκάφα στο ματς. Ίσως βάλουμε τη στιγμή του 84ου λεπτού, όταν το σκορ ήταν 2-0 και ο Ριέρα είχε την επιλογή του Φελίπε στην περιοχή όπου ήταν αμαρκάριστος και επέλεξε να κάνει ένα κακό σουτ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Ανδριανός είχε μία καλή διαιτησία, αποφεύγοντας τα λάθη, δεν σφύριξε εύκολα φάουλ και προσπάθησε να αφήσει τον ρυθμό.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Η συγκεκριμένη νίκη ήταν αυτό που χρειαζόταν ο ΟΦΗ για να βγει μία και καλή από την κουβέντα το θέμα της παραμονής. Από την άλλη για τον Βόλο, αυτή η ήττα του δημιουργεί... προβλήματα.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72' Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79' Γκλάζερ), Μπάκου (72' Μοσκέρα), Τοράλ (64' Γκαγέγος), Ριέρα, Ισέκα (80' Φελίπε)

Βόλος: Κόβακς, Μύγας (62' Μπερτόγλιο), Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα (85' Κίτσος), Ντε Καμπς (62' Τρουιγέ), Τσοκάνης, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (70' Ποπέσκου), Μανουέλ Γκαρσία (70' Μωραΐτης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα