ΟΦΗ - Βόλος: Τα highlights του αγώνα (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από την έδρα του Βόλου έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Γιον Τοράλ που βρήκε δύο φορές δίχτυα στη νίκη με 2-1.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο Γεντί Κουλέ για την 5η αγωνιστική των play out της Stoiximan Superleague.

Οι Κρητικοί είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Γιον Τοράλ, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (τα πρώτα του στο πρωτάθλημα φέτος) και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Αρχικά στο 28' με εξαιρετικό σουτ με τη μία από την πάσα του Ριέρα και στο 49' με ένα άρτιο πλασέ στην περιοχή.

Ο Βόλος μετά το 60' πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να βρει τρόπο να... επιστρέψει στο ματς και εν τέλει το κατάφερε στο 90+1' με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα