Play out – Superleague, η βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής: Το θρίλερ συνεχίζεται για 3, «έπεσε» και μαθηματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
panairtvlo

bet365

Το θρίλερ της μάχης για την παραμονή καλά κρατεί μετά τα μεγάλα διπλά του Παναιτωλικού (στην Τρίπολη) και της Κηφισιάς (στο Περιστέρι) και την ήττα του Βόλου (στο Ηράκλειο). Στη Superleague2 και μαθηματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Tεράστιο διπλό άλμα προς την παραμονή για τον Παναιτωλικό, που επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» φτάνοντας κοντά στον στόχο, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε των play out. Με περίπου 500 Αγρινιώτες στο πλευρό του, ο Παναιτωλικός έχοντας την μεγάλη ανάγκη των βαθμών της νίκης μπήκε πιο δυναμικά στο γήπεδο και απείλησε από νωρίς.

Ο κίπερ των γηπεδούχων Τσιφτσής ήταν αυτός που είπε το «όχι» μόλις στο 8' στο σουτ του Ντίας. Την επόμενη φορά όμως που... συναντήθηκαν οι δύο τους, ο παίκτης του Παναιτωλικού ήταν αυτός που χαμογέλασε καθώς με δυνατό σουτ στο 31' έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Τo ίδιο μοτίβο και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τους Αγρινιώτες να είναι πιο ενεργοί στο γήπεδο και στο 56΄να χάνουν με τον Λομόνακο την ευκαιρία να βρούν το 2ο γκολ που θα... κλείδωνε το τρίποντο.

Τελικά στο 63΄πέρασε στο γήπεδο ο πιο αξιόπιστος σκόρερ του φετινού Παναιτωλικού, ο Ζοάο Πέδρο και τέσσερα λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα. Από την άψογη πάσα – τρύπα του Ντίας ο άσος από τη Γουινέα Μπισάου πλάσαρε σωστά για το 0-2, που έδωσε μαξιλαράκι νίκης στην ομάδα του. Παρά την πίεση του Αστέρα, το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε με τα «καναρίνια να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο διπλό. Πλέον ζητούμενο είναι η 3η σερί νίκη το ερχόμενο Σάββατο στο Αγρίνιο κόντρα στον Ατρόμητο ώστε να έρθει πιο κοντά η παραμονή.

Στο ημίχρονο των αγώνων με τον Παναιτωλικό να προηγείται στην Τρίπολη και την Κηφισιά να χάνει στο Περιστέρι, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν... προ των πυλών της Superleague2. Tελικά η εντελώς διαφορετική εικόνα που έβγαλε η ομάδα του Κόντη στο 2ο μέρος, έφερε την... ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο και το μεγάλο τρίποντο ελπίδας για τις 2 αγωνιστικές που απομένουν (1-2).

Το μεγάλο λάθος του Τσάπαν, που εκμεταλλεύτηκε στον απόλυτο βαθμό ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στο πρώτο μέρος. Στο 16' ο αμυντικός της Κηφισιάς έκανε λάθος πάσα, ο άσος του Ατρομήτου... έκλεψε την μπάλα και στο τετ α τετ με τον Νικοπολίδη δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

Από κει και πέρα τα πόδια των παικτών της Κηφισιάς έγιναν ακόμη πιο βαριά, καθώς σε καμία περίπτωση δεν βρήκαν την ευκαιρία για να απαντήσουν, με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων να είναι σκορ ημιχρόνου. Με την... πλάτη στον τοίχο τόσο από το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου, όσο και με αυτό του Παναιτωλικού στην Τρίπολη, η Κηφισιά μπήκε εντελώς διαφορετικά στο 2ο μέρος. Για την ακρίβεια μπήκε με το... πόδι στο γκάζι και μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών έκανε την απόλυτη ανατροπή.

Στο 64΄με κοντινή κεφαλιά ο Σναϊντερλέν ισοφάρισε σε 1-1 και στο 68' ο Μπαρμπόσα έβαλε την ομάδα των Βορείων Προαστίων μπροστά στο σκορ. Από κει και πέρα τίποτα δεν άλλαξε, η Κηφισιά έφυγε νικήτρια από το Περιστέρι και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη στην προτελευταία θέση, παραμένει... ζωντανή.

Για τα καλά σε περιπέτειες όσο αφορά την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία μπήκε πλέον ο Βόλος, καθώς ηττήθηκε σε 2-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαυθμολογικό ενδιαφέρον, οι Θεσσαλοί ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, σε αντίθεση με τον Γιάν Τοράλ, τον άσο των Κρητικών που βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού!

Ο Βόλος μόνο στο τελευταίο ημίωρο προσπάθησε για κάτι, αλλά όταν μείωσε στις καθυστερήσεις με το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου ήταν πλέον αργά. Δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η ομάδα του Χρήστου Κόντη αν και δεν βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, εντούτοις κινδυνεύει και θέλει το τρίποντο λύτρωση στον εντός έδρας αγώνα το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Η 5η αγωνιστική των play out ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση των Σερρών. Εκεί όπου ο Πανσερραϊκός, στις 3μμ, υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα, που πλέον μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου υποβιβάστηκε και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)


Σάββατο 27 Απριλίου
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 20:00
Βόλος - Πανσερραϊκός 20:00
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 20:00
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 20:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS (5η αγωνιστική)


7.Ατρόμητος 34
8. Αστέρας Τρίπολης 34
9. ΟΦΗ 34
10. Πανσερραϊκός 32
11. Παναιτωλικός 30
12. Βόλος 29
13. Κηφισιά 28
14.ΠΑΣ Γιάννινα 19
*Πανσερραϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ματς λιγότερο

1η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-2
Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2
Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0
2η αγωνιστική
Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1
Βόλος - Κηφισιά 4-1
ΟΦΗ - Ατρόμητος 0-0
3η αγωνιστική
Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 1-1
Παναιτωλικός - Βόλος 0-1
Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά 1-2
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0
4η αγωνιστική
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-2
Βόλος - Ατρόμητος 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-1
Κηφισιά - Παναιτωλικός 0-1
5η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-2
ΟΦΗ – Βόλος 2-1
Ατρόμητος - Κηφισιά 1-2
Κυριακή 21 Απριλίου
Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

6η αγωνιστική:
Σάββατο 27 Απριλίου
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 20:00
Βόλος - Πανσερραϊκός 20:00
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 20:00
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 20:00

7η αγωνιστική:
Σάββατο 11 Μαΐου
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 20:00
ΟΦΗ - Παναιτωλικός 20:00
Πανσερραϊκός - Κηφισιά 20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 20:00

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα