Κηφισιά: Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης, έκανε ντεμπούτο στη Superleague

Κηφισιά: Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης, έκανε ντεμπούτο στη Superleague

Βασίλης Μπαλατσός
Nikopolidis

bet365

Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης, έκανε το ντεμπούτο του σε επίπεδο Stoiximan Superleague και βοήθησε την Κηφισιά να φτάσει στη σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Η μεγάλη στιγμή που περίμενε ο Γιάννης Νικοπολίδης, ήρθε! Ο γιος του πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 και άλλοτε τερματοφύλακα, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Αντώνη Νικοπολίδη υπερασπίστηκε την εστία της Κηφισιάς στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έκανε το ντεμπούτο του σε επίπεδο Stoiximan Superleague.

O 23χρονος κίπερ έκανε τη δεύτερη εμφάνιση του με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, καθώς είχε αγωνιστεί και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Καισαριανή για το Κύπελλο. Ο νεαρός πορτιέρε άρχισε τη σεζόν ως τρίτος στην ιεραρχεία πίσω από από Αναγνωστόπουλο και Κρίστινσον, όμως με τη δουλειά τους στις προπονήσεις προσπέρασε τον πολύπειρο Ισλανδό και ήταν έτοιμος όταν προέκυψε η ευκαιρία του.

Μάλιστα ο Νικοπολίδης χρησιμοποιήθηκε σε ένα ματς που η μπάλα... έκαιγε, καθώς ήταν από τα πλέον κρίσιμα ματς της Κηφισιάς στη μάχη της παραμονής. Ο Έλληνας «άσος» άρχισε στη βασική ενδεκάδα, καθώς ο βασικός Αναγνωστόπουλος ταλαιπωρήθηκε με ίωση όλη την εβδομάδα, όμως με τις δυο αποκρούσεις του και με τη σοβαρή του εμφάνιση κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να φτάσει στη νίκη με 2-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα