Κηφισιά: Ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για τη φιλοξενία

Βασίλης Μπαλατσός
kifisia

bet365

H Κηφισιά λίγο μετά τη νίκη της στην έδρα του Ατρομήτου ευχαρίστησε τη διοίκηση των Περιστεριωτών για την εξαιρετική φιλοξενία.

Η Κηφισιά πήρε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague και έμεινε σε απόσταση «βολής» τόσο από τον Βόλο όσο και από τον Παναιτωλικό, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η ομάδα των Βορείων Προαστίων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εξαιρετική φιλοξενία των γηπεδούχων.

Θυμίζουμε πως ανάλογη ανακοίνωση είχε βγάλει η Κηφισιά και μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής, αλλά και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της Κηφισιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα