Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ | Derby Stories με τον Κώστα Νικολακόπουλο

Νικολακόπουλος

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμάται μια ευχάριστη καθώς και μια δυσάρεστη ανάμνηση από τις παραδοσιακές μονομαχίες του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για λίγες ώρες καλούνται να ξεχάσουν τις πρόσφατες ευρωπαϊκές τους εμπειρίες. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υποδεχτούν τους Θεσσαλονικείς παραμερίζοντας την επιτυχία της πρόκρισης στους «4» του Conferenve League. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ οφείλει να κατέβει στον Πειραιά έχοντας ξεχάσει την πίκρα του αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει και πάλι το «παρών» στο Derby Stories του Gazzetta και θυμάται μια ευχάριστη ανάμνηση από τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», αλλά και μια δυσάρεστη.

Δείτε το βίντεο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα