Ατρόμητος: Οι λόγοι που ο Ίλιτς δεν έκανε δηλώσεις μετά την Κηφισιά

Ατρόμητος: Οι λόγοι που ο Ίλιτς δεν έκανε δηλώσεις μετά την Κηφισιά

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Σάσα Ίλιτς δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις μετά την ήττα του Ατρόμητου από την Κηφισιά, κάτι που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά αλλά υπήρχαν δύο συγκεκριμένοι λόγοι για το οποίο συνέβη.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την Κηφισιά (1-2) και πλέον δεν έχει ξεκαθαρίσει και... μαθηματικά με το θέμα παραμονής ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Οι Περιστεριώτες είχαν προηγηθεί το σκορ αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ολική ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σάσα Ίλιτς βγήκε στην κάμερα της NOVA και ανέφερε ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι, λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, ήρθα μόνο από την υποχρέωση μου ως προπονητής».

Υπάρχουν δύο λόγοι που ο Σέρβος προπονητής δεν ήθελε να μιλήσει. Ο πρώτος έχει κάνει με το αποτέλεσμα καθώς ο Ατρόμητος ήταν μπροστά στο σκορ κόντρα στην Κηφισιά και ακόμα και με το «Χ», θα είχε ξεμπερδέψει με το θέμα παραμονής. Τώρα, θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό με σκοπό να μην βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την τελευταία αγωνιστική των play out.

Ο δεύτερος λόγος έχει κάνει με τη διαιτησία του Βάτσιου, από τον οποίο ο Σάσα Ίλιτς είχε αρκετά παράπονα για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι. Μάλιστα ο προπονητής του Ατρόμητου διαμαρτυρήθηκε έντονα και μετά το παιχνίδι στον ίδιο τον διαιτητή για τα όσα έγιναν στο ματς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα