Μαρτίνς για τη συνεργασία με τον Ποντένσε: «Η συνεργασία μας μου θυμίζει εμένα σε νεαρή ηλικία»

Μαρτίνς για τη συνεργασία με τον Ποντένσε: «Η συνεργασία μας μου θυμίζει εμένα σε νεαρή ηλικία»

Newsroom
οσφπ

bet365

Για το τέρμα του αλλά και τη συνεργασία με τον Ντάνιελ Ποντένσε αναφέρθηκε ο Ζέλσον Μαρτίνς μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έβαλε την υπογραφή του στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ καθώς πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού και βοήθησε για το τελικό 2-1 υπέρ των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ στάθηκε στη συνεργασία του με τον Ποντένσε αλλά και στο πόσο σημαντικό ήταν να σκοράρει μπροστά στον κόσμο.

Για τον Ποντένσε: «Το έχουμε ξανακάνει, το συνηθίζαμε να το κάνουμε, το κάναμε μπροστά στον κόσμο μας και αυτή η συνεργασία μου θυμίζει εμένα μικρό».

Για το γκολ: «Είναι κάτι ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δίνω χαρά σε αυτόν τον κόσμο και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά για να το πετύχω ξανά.»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα