Κούγιας: «Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή»

Newsroom
Ο Αλέξης Κούγιας

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του ισχυρού άνδρα του Αρη αλλά και του προπονητή του.

«Επίθεση» κατά του Θοδωρή Καρυπίδη και του Ακη Μάντζιου, ισχυρού άνδρα του Αρη και προπονητή του αντίστοιχα, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1.

Αναλυτικά τα όσα είπε
«Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Αρη.

Ο Αρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού (σ.σ. το αποψινό της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου η Ενωση επικράτησε 2-1) και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα