Κίνι: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έφερε την ηρεμία που χρειαζόμασταν»

Κίνι: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έφερε την ηρεμία που χρειαζόμασταν»

Newsroom
οσφ

bet365

Ο Κίνι μίλησε για το τέρμα του αλλά και τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των play off και ο Κίνι ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Ο ίδιος μίλησε για το γκολ, τον Μεντιλίμπαρ αλλά και το αποτέλεσμα.

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν».

Για τον Μεντιλίμπαρ είπε: «Μας έλειπε λίγο η ηρεμία, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πρώτο που έφερε ο κόουτς, είδαμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι ήρθε και η αυτοπεποίθηση. Έχουμε ικανότητες και το θέμα ήταν να καταφέρουμε να τις δείξουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα