Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/04) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Ο Ολυμπιακός που κέρδισε και τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με ροτέισον, το διπλό του Παναθηναϊκού με μπροστάρηδες τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα και το κομβικό γκολ του Άμραμπατ και η νίκη της ΑΕΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Νίκησε τον ΠΑΟΚ και θέλει Κόνφερενς και πρωτάθλημα

Sport Day: Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό! Δεν... μάσησαν οι «ερυθρόλευκοι» από κούραση και ροτέισον. Συνεπαρμένος ο λαός του Ολυμπιακού απ' τη νέα επιτυχία της ομάδας του Μεντιλίμπαρ αυτή τη φορά σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ζήτησε εν χορώ Conference League και εγχώριο τίτλο!

Live Sport: Βρέχει φωτιά! Φώτης Ιωαννίδης και Τάσος Μπακασέτας σαν «δίδυμοι πύραυλοι» ισοπέδωσαν 0-5 τη Λαμία. Η ψυχή του αετού! Με αντεπίθεση διαρκείας και θηρίο Άμραμπατ το μεγάλο «διπλό» κορυφής της ΑΕΚ (1-2 τον Άρη). Κόκκινη θύελλα! Οι «ρεζέρβες» του ασταμάτητου Ολυμπιακού πήραν μεγάλη νίκη 2-1 επί του λίγου ΠΑΟΚ.

Φως των Σπορ: Κόκκινο πάρτι στο Φάληρο. Ψυχή τίτλου. Ο Ολυμπιακός 2-1 τον ΠΑΟ και παραμένει ισχυρός διεκδικητής του πρωταθλήματος. Το μέλλον δικό τους.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Προσκύνησαν τον κόκκινο θεό! Δεν... σεβάστηκαν ούτε τον... Δεσπότοφ. 2-1 αντί για 4-1 τον ΠΑΟΚ.

Σούπερ Ιωαννίδης και Μπακασέτας για ΠΑΟ, λύτρωσε την ΑΕΚ ο Άμραμπατ

Ώρα των Σπορ: Ποιος; Αυτός! Ο συγκλονιστικός Νόρντιν Άμραμπατ με γκολάρα στο 84' έδωσε τη νίκη που άξιζεη ΑΕΚ, παίζοντας μονότερμα τον Άρη. Είχε ισοφαρίσει ο Σιντιμπέ στο 49'.

Metrosport: Τον «λύγισαν» δύο άκυρα γκολ. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ξέμεινε από ενέργεια, άργησε να αφυπνιστεί, αλλά υποχρεώθηκε στην ήττα από ένα παρατραβηγμένο πέναλτι και το κραυγαλέο λάθος του Πορτογάλου ρέφερι στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα