Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ από την ΔΕΑΒ

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ από την ΔΕΑΒ

Νίκος Αθανασίου
H Θύρα 13

bet365

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε με πρόστιμο 20.000 ευρώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα13 στο παιχνίδι με την Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 22 Απριλίου 2024

Αποφάσεις Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΑΒ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοινώνει:

Με την υπ’ αριθμ. 21/2024 Απόφασή της επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ανάρτησης πανό με περιεχόμενο «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη Θύρα 13», στην κλειστή, λόγω τιμωρίας, θύρα 13 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμία που διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2024 για τα playoffs της Super League 1.

Το ως άνω πανό κρίθηκε ότι έχει σαφώς πολιτικό περιεχόμενο προσβάλλοντας ταυτόχρονα και τον αξιακό κώδικα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που πρεσβεύει το ιδεώδες του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα