ΑΕΚ: Μέσα Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Μέσα Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Βέργος
Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος

bet365

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει τη Δευτέρα τόσο τον Λιβάι Γκαρσία, όσο και τον Μάνταλο να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Κλεάνθης Βικελίδης, διατηρήθηκε στην κορυφή και πλέον το μόνο που υπάρχει είναι το μεγάλο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena το βράδυ της Τετάρτης. Ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου.

Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν αποφόρτιση το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα μετά το χθεσινό ματς με τον Άρη, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει δύο επιστροφές.

Ο Λιβάι Γκαρσία ξεπέρασε το νέο μυϊκό πρόβλημα που τον είχε αφήσει εκτός το τελευταίο διάστημα και προπονήθηκε κανονικά, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μάνταλος που είχε χάσει το ματς στη Θεσσαλονίκη λόγω ενός χτυπήματος.

Και οι δύο τίθενται στη διάθεση του «Πελάδο» ενόψει ντέρμπι, με τον φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο δεδομένου του ότι ήταν νοκ-άουτ τελευταία.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός παραμένουν τη δεδομένη στιγμή οι Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονταν εκτός στο παιχνίδι στο Βικελίδης, με την αυριανή προπόνηση να απομένει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα