Μεντιλίμπαρ για το πρωτοσέλιδο της MARCA: «Χάρηκα αλλά δεν νομίζω ότι αξίζω τόσο πολύ»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στη NOVA για τον αγώνα με τον Άρη ρωτήθηκε και για το πρωτοσέλιδο της MARCA και για το προσώνυμιο «Στρατηγός». 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη εκτός έδρας ρωτήθηκε και για το εξώφυλλο της MARCA για εκείνον αλλά και για το παρατσούκλι «Στρατηγός».

Για τη MARCA επισήμανε μεταξύ άλλων: Νομίζω ήταν υπερβολή. Το σήμα της ομάδας είναι ένα και παντοτινό. Χάρηκα αλλά δεν νομίζω πώς αξίζω τόσο πολύ.

Για το παρατσούκλι που έχει υπογράμμισε: Δεν τα ξέρω αυτά. Δεν έχω social media. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος λόγω των αποτελεσμάτων και μακάρι να έχουμε τέτοια συνέχεια. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη και τον ενθουσιασμό του όμως μερικά πράγματα δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε για πάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα