Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/04) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Youth League μονοπωλεί στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Ήρθε το πρώτο! Τα χρυσά μωρά του Ολυμπιακού άνοιξαν τον χορό των ευρωπαϊκών τροπαίων κατακτώντας πανηγυρικά το Youth League! Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ζήτω οι νέοι μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός μας. Ζήτω η Ελλάδα»

Live Sport: Κατακτητές της κορυφής! Θρυλικό έπος-νταμπλ σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ. Οργίασαν τα τρομερά μωρά του Συλαϊδόπουλου! Μουζακίτης με πέναλτι, γκολάρες από Παπακανέλλο και Μπακούλα! Ύψωσε τείχος ο γκολκίπερ Σίνα.

Φως των Σπορ: Μικροί Θεοί, τρέλαναν την Ευρώπη! Απίστευτος θρίαμβος των νέων του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε διάστημα έξι λεπτών καθάρισαν τη Μίλαν με 3-0, σηκώνοντας την παρθενική ελληνική ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο. Νταμπλ πειραιώτικο! Σε ένα συναρπαστικό ματς ο ήδη Κυπελλούχος Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη και με 3-1 νίκες κατέκτησε το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στη Βόλεϊ Λιγκ Ανδρών.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Παιδιά της Ελλάδας παιδιά, πρωταθλητές Ευρώπης! Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός! 3-0 τη Μίλαν, έδειξαν σε όλη την Ευρώπη ποιος είναι ο Ολυμπιακός! Και τώρα Μαρακανά με τη Φλαμένγκο στις 24/08!

Ώρα των Σπορ: 32.011 παικταράδες με ιερό πάθος για την κούπα! Αύριο η Νέα Φιλαδέλφεια θα κοχλάζει και 32.000 Ενωσίτες θα παίξουν μπάλα τίτλου μαζί με την αγέλη του Ματίας Αλμέιδα. Με τεράστια προσοχή στις προκλήσεις των αντιπάλων, με αρχηγό της κερκίδας τον Μιχάλη μας και φωνή από όλους στη διάρκεια του αγώνα, τουλάχιστον το ένα γκολ θα μπει σίγουρα από τον κόσμο!

Metrosport: Αν ο ΠΑΟΚ ξαναγεμίσει με ενέργεια και πίστη το παίρνει στην Τούμπα! Τώρα ήρθε η ώρα να φανεί το χειροκρότημα. Αυτονόητη η νίκη στη Λαμία και μετά 3χ3 στα ντέρμπι. Σε πρώτη φάση το κρίσιμο πενθήμερο στη Λαμία και στην Τούμπα με την ΑΕΚ για να μην πλησιάσει ο εφιάλτης της τέταρτης θέσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα