Καλoβλέπουν Χουάνκαρ Ράγιο και Λεγκανές

Καλoβλέπουν Χουάνκαρ Ράγιο και Λεγκανές

Newsroom
Χουάνκαρ

bet365

Η AS βλέπει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Χουάνκαρ στην Ισπανία, με τις Ράγιο και Λεγκανές να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Το όνομα του Χουάνκαρ είναι μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει οτι το ενδεχόμενο να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους είναι ανοιχτό. Αυτό λοιπόν δεν αποκλείεται να είναι στην Ισπανία...

Κάτι που υποστηρίζει με δημοσίευμά της η εφημερίδα ΑS που αναφέρει πως ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού», ο οποίος μεγάλωσε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίστηκε στις Μπέτις και Μάλαγα, έχει ήδη μπει στο στόχαστρο ομάδων της πατρίδας του.

Το γεγονός οτι το καλοκαίρι δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο, έχει κάνει ελκυστική την περίπτωσή του για την Ράγιο Βαγιεκάνο και την Λεγκανές, ενώ όπως αποκαλύπτεται κατά την διάρκεια της σεζόν τον είχε πλησιάσει και η Μπέτις.

Βέβαια, το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να τον κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, όμως ο 34χρονος αμυντικός δεν αποκλείει κανένα σενάριο για την επαγγελματική του στέγη την σεζόν 2024-25.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα