H εκπομπή του gTV για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Newsroom
LIVE εκπομπή για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

bet365

Οι Θάνος Σαρρής, Γιώργος Τσακίρης και Νίκος Αθανασίου μετέφεραν τις τελευταίες λεπτομέρειες από τα στρατόπεδα των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, ένα 24ωρο πριν το μεγάλο ντέρμπι για τα play-offs της Super League.

Η Stoiximan Super League έχει μπει στην τελική της ευθεία και στην «Opap Arena» θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (24/4) ο πρώτος... τελικός πρωταθλήματος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Με νίκη, ο «Δικέφαλος» θα πάρει ένα τεράστιο προβάδισμα, την ώρα που οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη για να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ένα 24ωρο πριν το μεγάλο ντέρμπι, οι Θάνος Σαρρής, Γιώργος Τσακίρης και Νίκος Αθανασίου άνοιξαν την αυλαία και μετέφεραν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων, ενώ απάντησαν σε σχόλια κι ερωτήσεις των αναγνωστών.

Δείτε την εκπομπή στο κανάλι του Youtube του Gazzetta:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα