Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Μπερνάρντ, ενδεκάδα και αποστολή

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Μπερνάρντ, ενδεκάδα και αποστολή

Νίκος Αθανασίου
O Mπερνάρντ

bet365

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα ανακοινώσει αποστολή ο Φατίχ Τερίμ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ο Τούρκος τεχνικός, τι ισχύει με την περίπτωση του Μπερνάρντ και τις πιθανότητες να παίξει στο ματς της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ στην Opap Arena.

O Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να μην βγάλει αποστολή, κάτι που θα κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης στο ξενοδοχείο, όπου θα συγκεντρωθούν οι «πράσινοι» για να μεταβούν στη συνέχεια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρά τις συνήθειές του, ο Τερίμ δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι και όλα είναι ανοιχτά για το αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά το πιο «καυτό» θέμα για το Τριφύλλι, δηλαδή την κατάσταση του Μπερνάρντ, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Η μαγνητική του Βραζιλιάνου άσου ήταν καθαρή, ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν υπάρχει ένα σφίξιμο και το σημείο μαζεύει υγρό, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του τραβήγματος ή της θλάσης. Όλο το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει πάνω στον «Μπέρνι» και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. 50-50.

Ο ίδιος δεν θέλει να χάσει με τίποτα αυτό το παιχνίδι και η απόφαση για την συμμετοχή του, πραγματικά θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Στα της ενδεκάδας, προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαίντίν, Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Λημνιός και Μπερνάρντ. Αν ο Βραζιλιάνος δεν είναι «οκ», τότε φαβορί για την θέση του είναι ο Βέρμπιτς, ενώ δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν μαζί στο βασικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο ο Λημνιός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα