Κηφισιά: Χωρίς Τσανάτζια με ΠΑΣ Γιάννινα, δύσκολα ο Τεϊσέιρα

Βασίλης Μπαλατσός
Τσανάτζια

bet365

Ο Ντάριο Τσανάτζια συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δύσκολη η συμμετοχή του Τεϊσέιρα, έτοιμοι Ματέους Σάντος και Αναγνωστόπουλος.

Για πρώτη φορά μετά την απόκτηση του ο Ντάριο Τσανάτζια θα χάσει ματς της Κηφισιάς. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και ως δεξί μπακ συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και συνεπώς θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (27/4, 20:00).

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων απέκτησε τον Τσανάτζια στις 31 του περασμένου Γενάρη, έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Φεβρουαρίου, όπου πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε της νίκης επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και έκτοτε ήταν βασικός και στις επόμενες δέκα αναμετρήσεις της Κηφισιάς. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Κώστα Μπράτσου που του δίνει πολύτιμες λύσεις, τόσο στον άξονα όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα δύσκολη μοιάζει και η συμμετοχή του Αντρέ Τεϊσέιρα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί θλάση, έχασε τα ματς με Παναιτωλικό - Ατρόμητο και με βάση τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους υποβιβασμένους Ηπειρώτες. Πάντως υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις για να ξεκαθαρίσει το αν θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Δεδομένα εκτός θα είναι και ο γνωστός απόντας, Αλμπέρτο Μποτία.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και καλά νέα για τον Κώστα Μπράτσο. Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος που ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδα από ίωση και αντικαταστάθηκε στο Περιστέρι από τον «rookie» Γιάννη Νικοπολίδη, έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τέλος ο Ματέους Σάντος που υπέστη εξάρθρωση φάλαγγας μικρού δαχτύλου αριστερού χεριού κατά τον πανηγυρισμό στο γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο έκανε ακτινογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».

Δυο στο όριο για την Κηφισιά

Μια στροφή πριν το φινάλε των Play Out δυο ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς βρίσκονται στο όριο των καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την τελευταία αγωνιστική (11/5, 20:00). Ο λόγος για τον Φακούντο Σολόα και τον Ιβάν Μιλίτσεβιτς, οι οποίοι έχουν αντικρίσει από δυο κίτρινες κάρτες στο «μίνι» πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως πριν την προτελευταία αγωνιστική η Κηφισιά είναι στη 13η θέση με 28 βαθμούς, στο -1 από τον Βόλο και στο -2 από τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα