ΑΕΚ: Η Αστυνομία απαγορεύει τη συγκέντρωση των οπαδών στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο

bet365

Με απόφαση της η Αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση της συγκέντρωσης των οπαδών της ΑΕΚ έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας στη Νέα Ερυθραία όπου θα εμψύχωναν τους παίκτες και θα συνόδευαν το πούλμαν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η Original 21 είχε καλέσει τους οπαδούς της ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης (24/4, 17:30) σε συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας στη Νέα Ερυθραία προκειμένου να εμψυχώσουν τους κιτρινόμαυρους και έπειτα να συνοδεύσουν το πούλμαν ως την OPAP Arena για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο, η Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής αποφάσισε την απαγόρευση της συγκέντρωσης των φίλων της ΑΕΚ καθώς όπως τονίζεται «οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο Αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως όφειλαν» καθώς επίσης διότι «από τη διεξαγωγή της εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλειας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχο κάλεσμα έχει απευθύνει η Θύρα 13 στους φίλους του Παναθηναϊκού έξω από το ξενοδοχείο Caravel για να εμψυχώσουν την αποστολή των πρασίνων πριν την αναχώρησή της για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η απόφαση της Αστυνομίας για την απαγόρευση συγκέντρωσης των φίλων της ΑΕΚ:

Απόφαση Αστυνομίας

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα