Οργανωμένοι Λαμίας: «Εκδιωχθήκαμε από τις θέσεις μας για να καθίσουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»

Newsroom
Οργανωμένοι Λαμίας: «Εκδιωχθήκαμε από τις θέσεις μας για να καθίσουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκαν στην ΠΑΕ και την Ελληνική Αστυνομία κατηγορώντες πως εκδιώχθηκαν από τις νόμιμες θέσεις τους για να καθίσουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Σφοδρή αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Λαμίας που ανακοίνωσαν αποχή από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους επειδή εκδιώχθηκαν από τις νόμιμες θέσεις τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (21/04) καταδεικνύοντας ως υπεύθυνους για όσα συνέβησαν τόσο την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, που εξέδωσε ανεξέλεγκτα εισιτήρια όσο και την Ελληνική αστυνομία, που είχε απρεπή συμπεριφορά και κακή οργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 3:

«Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.

Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!

Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ... το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ παοκ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!

-LAMIA FADOMADES CLUB-

-BLUE CLUB-

Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα