Λαμία - ΠΑΟΚ: Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Αμαράλ (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Αμαράλ κάτι είπε στον διαιτητή Κατσικογιάννη και έτσι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα παίκτες τη Λαμία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ η Λαμία, καθώς στο 90+1', ο Αμαράλ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα.

Συγκεκριμένα, ο Λέικ έβγαλε στην επίθεση τον Πορτογάλο μπακ, εκείνος στην προσπάθεια να προλάβει την μπάλα μονομάχησε με τον Κεντζιόρα, με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ.

Αυτό έφερε το ξέσπασμα στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, ο οποίος κάτι είπε εκείνη την στιγμή προς τον διαιτητή Κατσικογιάννη με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, πάνω στις διαμαρτυρίες από τον πάγκο, αποβλήθηκε και ο Σλίβκα που είχε βγει ως αλλαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα