Λουτσέσκου: «Παίξαμε χωρίς ενέργεια, φάνηκε από τον τρόπο που αντιδράσαμε»

lucescu_lamia_paok

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία (1-1) και τόνισε πως η ομάδα έπαιξε χωρίς ενέργεια κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV αμέσως μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του Δικέφαλου στη Λαμία (1-1) και τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε χωρίς ενέργεια κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Είναι προφανές ότι δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Ήταν βαριές οι ενέργειες τις οποίες κάναμε, οι κινήσεις μας μέσα στο γήπεδο. Είχαμε παρόλα αυτά ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ. Δεν τα καταφέραμε. Ήρθε το γκολ από τη Λαμία στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε πολύ περισσότερο την κατάσταση, είχαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι χάσαμε την ισορροπία μας και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήρθε ένα γκολ στο τέλος που μπορούμε να πούμε ότι το αξίζαμε.

Η εξήγηση που μπορεί να υπάρχει για το σημερινό και την τελευταία περίοδο είναι ότι προερχόμαστε μετά από μία πολύ έντονη περίοδο και προσπαθούμε από ματς σε ματς να βρούμε πηγές για να βρούμε ενέργεια σ' αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα