ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Φάση βγαλμένη από το FIFA, διπλό δοκάρι με Πινέδα, Πόνσε (vid)

Newsroom
dokaria.jpg

bet365

Η ΑΕΚ «άγγιξε» το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως τα δοκάρια και ο Ντραγκόφσκι «σταμάτησαν» τους Πινέδα και Πόνσε σε χρονική απόσταση ελάχιστων δευτερολέπτων.

Τον τίτλο της «χαμένης ευκαιρίας» της χρονιάς διεκδικεί αυτή που απώλεσε η ΑΕΚ στο 61' του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό.

Τότε και το σκορ υπέρ της στα επίπεδα του 2-0, ο Πινέδα «έκοψε» από τα αριστερά, απέφυγε όλα τα «πράσινα» μαρκαρίσματα και σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πόνσε πήρε το «ριμπάουντ», έκανε το γυριστό, όμως ο Ντραγκόφσκι βρήκε την μπάλα που τελικά αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι του και δεν κατέληξε στα δίχτυα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα