Τερίμ: «Η πιο κακή εμφάνιση από τότε που ήρθα, μόνο ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι» (vid)

Newsroom
Ο Φατίχ Τερίμ

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Φατίχ Τερίμ έκανε λόγο για άξια νίκη της ΑΕΚ, τόνισε πως οι «πράσινοι» έκαναν την πιο κακή εμφάνιση από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και για την φάση του πέναλτι που ζήτησε το «τριφύλλι» είπε πως μόνο ο διαιτητής δεν το είδε.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ, με τον Φατίχ Τερίμ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει πως δίκαια κέρδισε η Ένωση. Αναλυτικά ο Τούρκος προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν να πάρουν τη νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε την ισορροπία αυτό. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι.

Ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει από την ημέρα που έχω έρθει. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση του πέναλτι του Κώτσιρα.

Μόνο ο διαιτητής δεν το είδε. Εκτός από αυτό, δεν είμαστε καλοί στο γήπεδο σήμερα. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε. Αξίζαμε να χάσουμε».

Για την συνέχεια: «Έμειναν τρεις αγώνες. Άμα είχαμε κερδίσει ή φέρναμε ισοπαλία, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, τώρα έγιναν πολύ δύσκολα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα εμείς θα συνεχίσουμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Δεν θα πω κάτι άλλο για τον διαιτητή».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα