Ιωαννίδης: «'Βαριά' ήττα και κακή εμφάνιση»

Ιωαννίδης: «'Βαριά' ήττα και κακή εμφάνιση»

Newsroom
ioannidis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά το 3-0 που έχασε ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην ανωτρερότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά την ήττα (3-0) που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ενωση στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας. «Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για την ήττα, ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, χάσαμε τις μονομαχίες, δεχθήκαμε τρία γκολ δεν απειλήσαμε καθόλου και ήρθε αυτό το βαρύ το αποτέλεσμα εις βάρος μας», είπε αρχικά ο διεθνής φορ.

Και συνέχισε. «Πλέον δεν είναι στο χέρι μας τα πάτα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τρία εναπομείναντα ματς και να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να πω κατι αλλο. Εχω ξαναπεί πως πρέπει να σηκώνουμε το κεφάλι γρήγορα μετά από νίκες και ήττες. Ηταν μία 'βαριά' ήττα και κακή εμφάνιση. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή, να ετοιμαστούμε για τα ματς που απομένουν και τον τελικό του Κυπέλλου».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα