Παναθηναϊκός: Χωρίς Γεντβάι και Ακαϊντίν κόντρα στον Άρη οι «πράσινοι»

Χωρίς Γεντβάι και Ακαϊντίν κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Γεντβάι και Ακαϊντίν για τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή, αφού και οι δύο συμπλήρωσαν κάρτες.

Η απογοητευτική εμφάνιση και ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 χθες στην «OPAP Arena» από την ΑΕΚ και το «ψαλίδισμα» των ελπίδων του αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου, δεν ήταν τα μοναδικά προβλήματα που αποκόμισαν οι «πράσινοι» από το παιχνίδι αυτό.

Οι Σαμέτ Ακαϊντίν και Τιν Γεντβάι αντίκρισαν αμφότεροι κίτρινη κάρτα στο χθεσινό παιχνίδι και ως αποτέλεσμα αυτού έφτασαν τις τρεις, κάτι που σημαίνει πως θα τους επιβληθεί αυτόματα ποινή μιας αγωνιστικής, η οποία προορίζεται για το επόμενο ματς του «τριφυλλιού», δηλαδή εκείνο με τον Άρη στην Λεωφόρο την Κυριακή (28/04-20:30). Δεν υπάρχει η επιλογή ενός από τους επόμενους αγώνες, όπως υπήρχε στην κανονική διάρκεια του πρωτθλήματος.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τους «κίτρινους» χωρίς τους δύο παίκτες που αποτελούν τον βασικό δίδυμό τους για το κέντρο της άμυνας στα Play Off του πρωταθλήματος. Οι επιλογές που έχει πλέον στα χέρια του ο Φατίχ Τερίμ για τις θέσεις αυτές είναι ο Αράο και ο Ούγκο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική του μίνι αυτού τουρνουά, ότα μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Όσον αφορά τον Σένκεφελντ, εκείνος κάνει εδώ και λίγο καιρό ατομικό πρόγραμμα ενώ να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν διαθέσιμους και τους Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που είναι τραυματίες εδώ και καιρό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα