Ελίασον: «Απίστευτα ικανός προπονητής ο Αλμέιδα, διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου» (vid)

Ελίασον: «Απίστευτα ικανός προπονητής ο Αλμέιδα, διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου» (vid)

Newsroom
Ελίασον: «Απίστευτα ικανός προπονητής ο Αλμέιδα, διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

bet365

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε σε μέσο της πατρίδας του μετά την μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό παραδεχόμενος πως κάνεις την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αποθεώνοντας τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Νίκλας Ελίασον παραχώρησε δηλώσεις στην σουηδική ιστοσελίδα «aftonbladet» μετά την επικράτηση της ΑΕΚ με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena» σε αγώνα για την 7η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Ο Σουηδός εξτρέμ που σκόραρε δύο από τα τρία γκολ της «Ένωσης» τόνισε πως διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος και κάθε φορά που αγωνίζεται για τους «κιτρινόμαυρους» δίνει όλη του την ενέργεια. Αναφέρθηκε και στην ελπίδα του πως τον παρακολουθούν από την εθνική Σουηδίας ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα χαρακτηρίζοντάς τον απίστευτα ικανό και επισημαίνοντας πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπήρχε απίστευτη πίεση στην Αθήνα όλη την εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε καλά και ήταν μια σημαντική νίκη. Οι φίλαθλοι έμειναν για αρκετή ώρα στο γήπεδο και μας αποθέωσαν».

Για την εξέλιξη που έχει στην ΑΕΚ φέτος:

«Νομίζω ότι έχω κάνει μεγάλα βήματα στην ποδοσφαιρική μου εξέλιξη και πετυχαίνω πολλούς πόντους. Την κατατάσσω ως την καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Στο 1-0 παίρνω την μπάλα από τον Πινέδα, μπαίνω μέσα από τα δεξιά και τελειώνω με το αριστερό. Ήταν ένα ωραίο γκολ. Στο 3-0 σουτάρω μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα. Δεν ήταν το δυσκολότερο γκολ που έχω βάλει».

Για τις πιθανότητες του τίτλου, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν:

«Έχουμε αποκτήσει πολύ καλή θέση, αλλά έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Υπάρχει πλήρης εστίαση σε αυτό. Δεν πανηγυρίσαμε πολύ χθες».

Για το αν τον παρακολουθούν από την εθνική Σουηδίας:

«Δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά ελπίζω. Βάζω όλη μου την ενέργεια να αποδίδω στην ΑΕΚ και θα δούμε που θα οδηγήσει αυτό».

Τέλος, ο Ελίασον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Ο Αλμέιδα είναι ένας απίστευτα ικανός προπονητής και πραγματικά με έχει βοηθήσει πολύ. Παίζουμε διασκεδαστικό ποδόσφαιρο με υψηλή πίεση. Έχει καλό μέλλον μπροστά του σαν προπονητής».

Ο Νίκλας Ελίασον αναδείχθηκε μάλιστα MVP της χθεσινής αναμέτρησης με την ντοπιέτα που σημείωσε και μετά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε στο AEK TV:

«Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα και ήταν μια καλή ατμόσφαιρα από το πρώτο λεπτό. Θέλαμε να βγούμε έξω και να έχουμε υψηλή ένταση και νομίζω πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι ως ομάδα. Το να νικάς 3-0 και να παίρνεις τρεις σημαντικούς βαθμούς είναι φυσικά πολύ καλό.

Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα το να βοηθάω την ομάδα, το να πετυχαίνω αυτά τα γκολ. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος, φυσικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Είμαι πολύ χαρούμενος φυσικά (που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου). Ήταν μια σπουδαία ατμόσφαιρα και ένα σπουδαίο συναίσθημ, φυσικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα