Παναιτωλικός: Πανικός για τα εισιτήρια, πιθανό το sold out (vid)

Newsroom
GDSFS

bet365

Το σημερινό πρωί ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο και ο κόσμος του Παναιτωλικού αναμένεται να είναι ο 12ος παίκτης του.

Περίπου 50 ώρες απομένουν για τη σέντρα του Παναιτωλικός-Ατρόμητος, ένα ματς που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των γηπεδούχων στη Stoiximan Super League.

Τις τελευταίες εβδομάδες στο Αγρίνιο παρατηρείται μία συσπείρωση που θυμίζει τα παλιά χρόνια και ο κόσμος αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας, κάτι που φάνηκε και στις σημαντικές εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Κηφισιά και Αστέρα Τρίπολης.

Οπου στη μην πρώτη περίπτωση οι φίλαθλοι βρέθηκαν πριν τον αγώνα στο ξενοδοχείο και ύστερα στα νταμάρια της Καισαριανής, ενώ στη δεύτερη ήταν κατά εκατοντάδες στις εξέδρες του «Θ. Κολοκοτρώνης».

Πλέον το Σάββατο (27/4) τα «καναρίνια» θα υποδεχθούν τους Περιστεριώτες και το «κλουβί» αναμένεται να… φλέγεται.

Η δίψα του κόσμου σε συνάρτηση με την απόφαση του club να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ και παράλληλα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να μπορούν να παραλάβουν, εφόσον το επιθυμούν, μία δωρεάν πρόσκληση, είναι πιθανό να οδηγήσει σε sold out.

Με γνώμονα ότι η χωρητικότητα του γηπέδου έχει μειωθεί αισθητά επειδή η μικρή εξέδρα παραμένει κλειστή λόγω έργων και με βάση την κίνηση των εισιτηρίων στις πρώτες ώρες διάθεσή τους (σ.σ. άνοιξαν σήμερα στις 9 το πρωί), υπολογίζεται πως τα διαθέσιμα «φλερτάρουν» ήδη με τριψήφιο νούμερο. Σε διάστημα περίπου 6,5 ωρών που βγήκαν στην κυκλοφορία!

Τα «καναρίνια» το βράδυ του Σαββάτου θα δώσουν ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ιστορίας τους και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι «μόνα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα