ΟΦΗ: «Ερωτηματικό» ο Γκαγιέγος

ΟΦΗ: «Ερωτηματικό» ο Γκαγιέγος

Newsroom
GDFD

bet365

Ο Γκαγιέγος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι αμφίβολος για το επερχόμενο ματς του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Απρόοπτο με τον Γκαγιέγος προέκυψε στον ΟΦΗ, ενόψει του αυριανού (27/4) του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 6η αγωνιστική των Play Out.

Ο Χιλιανός χαφ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν προπονήθηκε χθες και πλέον είναι «ερωτηματικό» για το παιχνίδι του «Θ. Κολοκτρώνης».

Η ενημέρωση της ομάδας
«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (25/4) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/4) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Felipe Gallegos δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Matheus Bressan ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Ανδρέα Αδαμάκη να συνεχίζει θεραπεία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα