ΠΑΟΚ: Ο Λίνο θα παρακολουθήσει από την Τούμπα τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Ο Λίνο θα παρακολουθήσει από την Τούμπα τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Newsroom
ΛΙΝΟ

bet365

Το «παρών» στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τα δύο μεγάλα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα δώσει ο Λίνο.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λίνο. Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά από το 2008 έως και το 2014 βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τα social media, θα δώσει το «παρών» στα δύο μεγάλα ντέρμπι της Τούμπας απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για να στηρίξει τον ΠΑΟΚ τον οποίο υπηρέτησε στο παρελθόν 220 φορές, μετρώντας 16 γκολ και 41 ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της Stoiximan Super League με 68 βαθμούς, επτά λιγότερους από την πρώτη ΑΕΚ και τρεις λιγότερους από τον 2ο Παναθηναϊκό, έχοντας ωστόσο και ένα ματς λιγότερο, όπως και ο Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα