«Ομάδα Καφενείο»: Παρακολουθήσαμε το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στο παραδοσιακό καφενείο «Λουξ» στα Ιλίσια

Άκης Κατσούδας
Νέο επεισόδιο Ομάδα Καφενείο

bet365

Μόλις δημοσιεύτηκε το τρίτο επεισόδιο της νέας σειράς του Gazzetta, «Ομάδα Καφενείο». Αυτή τη φορά είχαμε ματς στα Ιλίσια. Το μόνο που μετράει, όμως, στο τέλος είναι η καλή παρέα και το καλό φαγητό.

Τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος μπαίνουν στην τελική τους φάση. Κάθε ντέρμπι από εδώ και πέρα είναι σημαντικό. Όλα τα φώτα, λοιπόν, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έπεσαν πάνω στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League.

Εμείς, ωστόσο, δεν βρεθήκαμε στην Opap Arena αλλά στο παραδοσιακό καφενείο «Λουξ» στα Ιλίσια, στα πλαίσια της σειράς του Gazzetta «Ομάδα Καφενείο». Εκεί μας υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη ο ιδιοκτήτης του, Κώστας. Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, όλο το μαγαζί ήταν γεμάτο.

Το ίδιο και τα τραπέζια, με ποτά αλλά και παραδοσιακούς μεζέδες, για τις οποίες άλλωστε φημίζεται ο χώρος, ο οποίος λειτουργεί στην περιοχή περισσότερα από 20 χρόνια. Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, οι περισσότεροι από τους θαμώνες είναι μόνιμοι πελάτες του «Λουξ» και έρχονται σε αυτό είτε έχει κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα, είτε όχι.

Το ματς ήταν εξαιρετικά κρίσιμο και όλοι το έζησαν έντονα. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με μερικές από αυτούς, οι οποίοι εξέφρασαν την άποψή τους για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα στο παρακάτω video της νέας σειράς του Gazzetta «Ομάδα Καφενείο»!

Credits: Δημοσιογραφική Επιμέλεια / Άκης Κατσούδας, Βιντεοσκόπηση: Νεκτάριος Σταθόπουλος, Επεξεργασία: Ευάγγελος Στελλάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα