ΟΦΗ: Οριστικά εκτός ο Γκαγιέγος με Αστέρα, επέστρεψαν οι Χιμένεθ και Γιαννούλης

ΟΦΗ: Οριστικά εκτός ο Γκαγιέγος με Αστέρα, επέστρεψαν οι Χιμένεθ και Γιαννούλης

Newsroom
γκαγιεγος

bet365

Ο Γκαγιέγος δεν θα δώσει τελικά το «παρών» στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μέσα οι Χιμένεθ και Γιαννούλης.

Χωρίς τον Γκαγιέγος θα παραταχθεί στην Τρίπολη τελικά ο ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα για την 6η αγωνιστική των Play Out. Ο Χιλιανός χαφ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα με αποτέλεσμα να μένει εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι.

Αντιθέτως, κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι Χιμένεθ και Γιαννούλης καθώς αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Τραϊανού Δέλλα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με τους Jesus Jimenez & Κώστα Γιαννούλη να επιστρέφουν στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (27/4, 20:00) αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Baumann, Lucao, Βούρο, Γιαννούλη, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Abanda, Neira, Toral, Riera, Mellado, Αποστολάκη, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Jimenez, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Felipe Gallegos και Ανδρέας Αδαμάκης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία, ο τιμωρημένος, Νίκος Μαρινάκης και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Matheus Bressan, Manuel Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα