Θέλω να βλέπω μπάλα: Με ντέρμπι τίτλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Άρης

Newsroom
Η ΑΕΚ
Μάχες των Play Off σήμερα και το «Θέλω να βλέπω μπάλα» είναι εδώ για να σας στείλει ταμείο μέσα από τις ... πλούσιες επιλογές της Novibet.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (28/4, 19:30): Το ματς της αγωνιστικής γίνεται στην Τούμπα. Εκεί ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει τον τίτλο. Η Ένωση προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 3-0 μετά από εκπληκτική εμφάνιση. Ένα αποτέλεσμα που την έκανε μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Αλμέιδα ξέρει πως με διπλό στην Τούμπα αγκαλιάζει τον τίτλο. Από την άλλη το σύνολο του Λουτσέσκου ψάχνει αντίδραση μετά το Χ με τη Λαμία, την ήττα από τον Ολυμπιακό και τις ήττες από τη Μπριζ. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποιότητα στον μεσοεπιθετικό τομέα με Πόνσε, Πινέδα, Ελίασον, Τσούμπερ και Άμραμπατ από τη μία, αλλά και Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Ντεσπόντοφ από την άλλη. Το Goal/goal προσφέρεται στο 1.79 στη Novibet και το επιλέγουμε.

Ολυμπιακός - Λαμία (28/4, 17:00): Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τις λιγοστές πιθανοτητες που έχουν για το πρωτάθλημα. Υποδέχονται τη Λαμία και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Μεντιλίμπαρ που όμως έχασε βαθμούς από τον Άρη. Θα μπει δυνατά κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Βόκολου και το Οver 3.5 γκολ στο 1.83 φαντάζει καλή επιλογή.

Παναθηναϊκός - Άρης (28/4, 20:30): Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή, αφού παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και έχασε πολύ εύκολα με 3-0. Τώρα βρίσκεται στο -4 από την Ένωση και δεν έχει και την ισοβαθμία. Θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Άρη που πήρε το Χ κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και στον τελικό Κυπέλλου και σίγουρα θέλου να πάρουν την ψυχολογία από τον αντίπαλο τους πριν την μάχη στον τελικό. Το Goal/goal προσφέρεται στο 2.15 και οι δύο ομάδες δεν δείχνουν σταθερότητα στην άμυνα.

Τότεναμ - Άρσεναλ (28/4, 16:00): Η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Οι κανονιέρηδες θέλουν νίκη για να συνεχίσουν στο κατώπι της Σίτι, αφού διεκδικούν με καλύτερες πιθανότητες το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αρτέτα είναι εντυπωσιακή στον επιθετικό τομέα και πετάει φωτιές, ενώ και η Τότεναμ έχει παίκτες όπως ο Σον που μπορούν να κάνουν ζημιά. Το σύνολο του Ποστέκογλου μάχεται για τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Το διπλό προσφέρεται στο 1.78 και πάμε με το κίνητρο της Άρσεναλ.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα