Κηφισιά: Χωρίς Μπιφουμά και Παπασάββα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βασίλης Μπαλατσός
Μπιφουμα

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπιφουμά και Παπασάββα για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η και προτελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague (27/4, 20:00). Εκτός από τους γνωστούς τραυματίες Αλμπέρτο Μποτία - Αντρέ Τεϊσέιρα και τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ντάριο Τσανάτζια ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει σε ακόμα δυο ποδοσφαιριστές του.

O αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Παπασάββας ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και δεν κατάφερε να προπονηθεί. Εκτός βρίσκεται και ο Τιεβί Μπιφουμά, ο οποίος κατά τη διάρκεια προπόνησης τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Μάνος Σμπώκος, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Τζόναθαν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα