Ολυμπιακός: Μοίρασαν χαμόγελα στο Ζάννειο του Πειραιά ο Καρεμπέ με τον παλαίμαχο παίκτη των ΗΠΑ, Κόμπι Τζόουνς

Ολυμπιακός: Μοίρασαν χαμόγελα στο Ζάννειο του Πειραιά ο Καρεμπέ με τον παλαίμαχο παίκτη των ΗΠΑ, Κόμπι Τζόουνς

Newsroom
ελλαδα

bet365

Χαμόγελα και συμβουλές μοίρασαν στα παιδιά του Ζάννειου Πρότυπου Γυμνασίου-Λυκείου του Πειραιά ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον Κόμπι Τζόουνς που έχει γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ.

Ξεχωριστή ήταν η μέρα για τους μαθητές και τους ανθρώπους στο Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο-Λύκειο του Πειραιά καθώς τους επισκέφτηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Κόμπι Τζόουνς.

Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των ΗΠΑ και έδωσαν συμβουλές στα παιδιά, τους μετέφεραν τις αξίες του ποδοσφαίρου και στο τέλος έπαιξαν και μαζί τους ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ Κόμπι Τζόουνς επισκέφτηκαν το Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο-Λύκειο του Πειραιά και μίλησαν μεταξύ άλλων στους μαθητές του για τις αξίες του ποδοσφαίρου, την ομαδικότητα και τον σεβασμό. Στη συνέχεια έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους μαθητές του σχολείου, δίνοντας χαρά στα παιδιά»

@Photo credits: Από το επίσημο Instagram της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα