Παρουσία Κωστούλα η τελευταία προπόνηση, η αποστολή για τον «τελικό» με Ατρόμητο

Newsroom
Ο Φώτης Κωστούλας

bet365

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Φώτη Κωστούλα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού πριν τον «τελικό» του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται το Σάββατο τον Ατρόμητο στον «τελικό» της 6ης αγωνιστικής των Play Out με τα «καναρίνια» να κάνουν σήμερα Παρασκευή την τελευταία τους προπόνηση. Στην προπόνηση αυτή βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φώτης Κωστούλας θέλοντας να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

Μετά την προπόνηση υπήρξε η γνωστοποίηση της αποστολής στην οποία δεν θα βρίσκονται οι Μπαλντασάρα και Σενγκέλια που είναι τραυματίες, αλλά και ο τιμωρημένος Μλάντεν. Αναλυτικά την αποστολή της ομάδας του Αγρινίου για τον μεγάλο αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Μπακάκης, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα