Καζίας: «Περιμένουμε την απάντηση του Γκαρσία για το νέο συμβόλαιο, είναι ο... πατέρας της ομάδας»

Καζίας: «Περιμένουμε την απάντηση του Γκαρσία για το νέο συμβόλαιο, είναι ο... πατέρας της ομάδας»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για τη φετινή σεζόν αλλά και την εξασφάλιση της παραμονής στα μεγάλα σαλόνια μίλησε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας.

Ο Πανσερραϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Stoiximan Superleague με δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out.

Ο πρόεδρος του κλαμπ, Τάσος Καζίας μίλησε στο «Metropolis 95.5» και στάθηκε στη δουλειά που έχει κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία αλλά και στο θέμα του γηπέδου.

Για την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League: «Σίγουρα η παρουσία μας στη Super League ήταν επιτυχία. Θέλαμε την παραμονή, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το έργο μας αλλά κάναμε ένα δυνατό και δεμένο σύλλογο και πατήσαμε γρήγορα τα πόδια μας στο πρωτάθλημα».

Για το πώς έγιναν οι επιλογές των ανθρώπων της ομάδας: «Σίγουρα υπήρχε συνεργασία μαζί με όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν προσωπική μου επιλογή αλλά όλοι μαζί συνεργαστήκαμε και δομήσαμε μια ομάδα που θα πήγαινε καλά στην κατηγορία. Ο Γκαρσία τους έβαλε αμέσως στο κλίμα».

Για το ελληνικό στοιχείο της ομάδας: «Είχαμε ένα έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και ο Γκαρσία επιλέχθηκε γιατί δουλεύει πάνω σε παίκτες Έλληνες και επιδιώξαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα παιδιά. Δεν φοβήθηκε ο προπονητής μας, παίζαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, κάποιες φορές το πληρώσαμε αλλά δεν αγχωθήκαμε δεν πήραν γρήγορες αποφάσεις και πορευτήκαμε».

Για το θέμα του γηπέδου: «Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ζημιά είναι για την ομάδα το γηπεδικό τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για λόγους ενίσχυσης της ομάδας. Πρέπει να ασχοληθεί με το πρόβλημα η δημοτική και η περιφερειακή αρχή για να δοθεί μια λύση. Στα χέρια μας έχουμε κάποιες διεργασίες για την υλοποίηση μιας πλευράς και θεωρούμε ταυτόχρονα ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε αυτά που μας αναλογούν αλλά θέλουμε να τους έχουμε όλους δίπλα μας».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Γκαρσία: «Ο Γκαρσία είναι ένας προπονητής ήπιων τόνων και άνθρωπος που πάει βήμα βήμα. Τον Δεκέμβρη κάναμε την πρώτη συζήτηση για ανανέωση και στο τέλος Γενάρη έγινε μια επίσημη πρόταση. Ζήτησε να το δει στο τέλος της χρονιάς. Η ομάδα σώθηκε και πλέον, αναμένουμε την απόφαση του. Είμαι ευτυχισμένος και είναι ευλογημένος ο Πανσερραϊκός που έδωσε βήμα στον Πάμπλο Γκαρσία, το όνομα του οποίου θα μείνει στην ιστορία της ομάδας. Μετά το τελευταίο παιχνίδι και θα σεβαστούμε ο ένας το θέλω του άλλου».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Η χρονιά η επόμενη είναι δυσκολότερη. Θα πρέπει να εδραιωθούμε, να ενισχύσουμε το ρόστερ και μετά να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι μεγάλο το κενό στη Βόρεια Ελλάδα, είναι πολλές ομάδες που είναι εκτός. Ο στόχος μας είναι να γεμίσουμε το κενό».

Για τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη σεζόν: «Ο Πάμπλο Γκαρσία γιατί είναι ο πατέρας της ομάδας και ο κόσμος της ομάδας που πέρασε τόσο δύσκολα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα