AEK μεταγραφές: Θα κάνει νέα προσπάθεια για Ελίασον η Γκρέμιο γράφουν οι Βραζιλιάνοι

AEK μεταγραφές: Θα κάνει νέα προσπάθεια για Ελίασον η Γκρέμιο γράφουν οι Βραζιλιάνοι

«Νέα προσπάθεια της Γκρέμιο για Ελίασον το καλοκαίρι»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η Γκρέμιο αναμένεται να μπει ξανά στην «μάχη» για την απόκτηση του Ελίασον το προσεχές καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα «mercadodabola» από την Βραζιλία ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως η Γκρέμιο είναι πιθανό να επανέλθει για την απόκτηση το προσεχές καλοκαίρι. Η βραζιλιάνικη ομάδα είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον 28χρονο Σουηδό εξτρέμ της «Ένωσης» χωρίς να καταφέρει.

Από τότε ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς της παίκτες στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ένα επιπρόσθεσμο πλεονέκτημα που έχει ο Ελίασον για τις ομάδες από την Βραζιλία, όπως η Γκρέμιο, είναι πως διαθέτει και βραζιλιάνικη υπηκοότητα, αφού η μητέρα του είναι από κει και άρα δεν υπολογίζεται σαν ξένος για τα ρόστερ των ομάδων αυτών.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει φέτος 44 συμμετοχές με την φανέλα της «Ένωσης» έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ και δώσει 12 ασίστ σε 2.614 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα