ΑΕΚ: Στην Τούμπα με μυαλό και πάθος για να αγκαλιάσει σφιχτά τον τίτλο!

ΑΕΚ: Στην Τούμπα με μυαλό και πάθος για να αγκαλιάσει σφιχτά τον τίτλο!

Δημήτρης Βέργος
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ελίασον με τον Παναθηναϊκό

bet365

Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν ως νέο τελικό την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στοχεύουν να βγάλουν την ίδια «δίψα» και την ίδια συγκέντρωση όπως με τον Παναθηναϊκό που θα τους φέρει μια ανάσα πια από τον τίτλο. Γρίφος τα πλάνα του Αλμέιδα μεσοεπιθετικά.

Μπορεί η εξαιρετική εμφάνιση και η μεγάλη επικράτηση με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κορυφής της OPAP Arena να έστειλε την ΑΕΚ στο +4 στην κορυφή, ωστόσο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν επαναπαύονται. Στην Ένωση γνωρίζουν πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ασχέτως αν το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκε μια σημαντική νίκη για να επαναλάβει η ομάδα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πιο αποφασιστικό βήμα από όλα θα είναι αυτό στην Τούμπα, εφόσον η ΑΕΚ καταφέρει να φύγει νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ (28/4, 19:30). Και ακριβώς έτσι αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο στόχος είναι η ομάδα να βγάλει την ίδια συγκέντρωση, το ίδιο πάθος και την ίδια «λύσσα» για να πάρει το διπλό που θα της δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσει σφιχτά τον τίτλο.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει δουλέψει ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του τις ημέρες που πέρασαν μετά την ολοκληρωτική επικράτηση επί του Παναθηναϊκού. Ειδικά ο «Πελάδο» αντιλαμβάνεται πρώτος από όλους ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί και ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και αυτοθυσία και στην Τούμπα για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου από το Ελευθέριος Βενιζέλος για τη Θεσσαλονίκη με τον Μουκουντί να είναι η γνωστή απουσία και τον Αλμέιδα να έχει στη διάθεσή του πολλές επιλογές για να καταστρώσει τα πλάνα του. Κάτι που του δίνει τεράστια ευελιξία αναφορικά με το σχέδιο που θα ακολουθήσει στην Τούμπα και κυρίως από τη μέση και μπροστά όπου πολλές από τις θέσεις «παίζονται» λόγω των αρκετών λύσεων που υπάρχουν.

Ένα ενδεχόμενο είναι να διατηρηθεί το δίδυμο του Σιμάνσκι με τον Γιόνσον στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Σε αυτήν την περίπτωση μένει να φανεί αν ο Πινέδα πάει ξανά στη μία πλευρά, εκτός αν ο Μεξικανός παίξει στον άξονα στη θέση έναν εκ των δύο χαφ με τον Γκατσίνοβιτς να επανέρχεται στην ενδεκάδα. Στην άλλη πλευρά Ελίασον και Άμραμπατ διεκδικούν θέση ενώ μπροστά ο Τσούμπερ θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτή τη φορά πίσω από τον φορ, όπου τόσο ο Λιβάι Γκαρσία όσο και ο Πόνσε διεκδικούν τη θέση. Όσο για τα μετόπισθεν οι επιλογές είναι συγκεκριμένες με τον Αθανασιάδη στην εστία και τους Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα και Ρότα τετράδα στην άμυνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα