Άρης: Για τον Άκη Μάντζιο ο αγώνας στη Λεωφόρο δεν είναι… πρόβα τελικού

Άρης: Για τον Άκη Μάντζιο ο αγώνας στη Λεωφόρο δεν είναι… πρόβα τελικού

Ο Μάντζιος

bet365

Η άποψη του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα (28/4, 20:30) στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην 11αδα της ομάδας του.

Ο Άκης Μάντζιος εκτίμησε ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ του αγώνα στη Λεωφόρο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια με εξίσου διαφορετικό διακύβευμα. Αντικειμενικά δεν είπε ψέματα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο αυριανός (28/4) αγώνας στη Λεωφόρο δεν θα οδηγήσει σε τακτικά συμπεράσματα. Τούτο σχετίζεται περισσότερο με τα «θέλω» του Παναθηναϊκού ο οποίος θέλει να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του Πρωταθλήματος και λιγότερο με τα αντίστοιχα του Άρη καθώς είναι ξεκάθαρο πλέον ότι τα ματς των Playoffs χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση των παικτών σε εγρήγορση, γι’ αυτό εξάλλου είναι έντονο και το rotation που παρατηρείται.

Επί του τελευταίου μάλιστα, αν ο 55χρονος προπονητής είχε στη διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ θα ένιωθε καλύτερα καθώς η απουσία του Ισπανού ήδη έχει προκαλέσει αλλαγή πλάνου τόσο στον άξονα όσο και στο κέντρο της άμυνας. Για παράδειγμα, αναζητείται τρόπος ξεκούρασης του Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος είναι ο μοναδικός αυθεντικός αριστερός στόπερ καθώς όμως δεν έχει βγει δευτερόλεπτο από το γήπεδο στα παιχνίδια των Playoffs μάλλον είναι αναπόφευκτη η χρησιμοποίηση του Λίντσεϊ Ροζ σ’ αυτόν τον ρόλο. Έστω κι αν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν υποστηρίζει το τακτικό πλάνο μέσα από τις εμφανίσεις.

Εστιάζοντας στον αγώνα στη Λεωφόρο, καθότι ακολουθεί διακοπή, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές με εξαίρεση το αριστερό άκρο της άμυνας όπου η επιστροφή του Φράνκο Φεράρι σε συνδυασμό με την πρόθεση βοήθειας του Αργεντίνου full back ώστε να αποκτήσει ρυθμό, μπορεί να οδηγήσει στη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Ο Μόζες Οντουμπάτζο θα παραμείνει στη δεξιά πτέρυγα όπως και το δίδυμο των στόπερ (Φαμπιάνο-Μπράμπετς).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι εξαιρετικά πιθανό να παραμείνουν οι Ζαν Ζουλ, Νταρίντα αλλά να τοποθετηθεί ο Μανού Γκαρθία σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους δύο εσωτερικούς μέσους. Ερωτηματικό είναι η κορυφή της επίθεσης καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ αντί του Λορέν Μορόν ενώ στα επιθετικά άκρα είναι σίγουρη η παραμονή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά. Αριστερά, Σαβέριο και Ζαμόρα έχουν τις ίδιες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα