Βόλος: «Άλλαξε ο διαιτητής VAR χωρίς να ενημερωθούμε, ελπίζουμε ο Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Newsroom
Βόλος

bet365

Ο Βόλος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι ο διαιτητής του VAR στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό άλλαξε χωρίς να υπάρξει επίσημη ενημέρωση προς τους «κυανέρυθρους», υπογραμμίζοντας ότι ο Μανούχος που τοποθετήθηκε θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική των play out, με τους «κυανέρυθρους» σε ανακοίνωσή τους να τονίζουν πως άλλαξε ο VAR χωρίς κανείς να τους ενημερώσει επίσημα.

Στο VAR είχε οριστεί αρχικά ο Βεργέτης, και όπως κάνει γνωστό ο Βόλος, ο Μανούχος τοποθετήθηκε στη θέση του, με τον σύλλογο της Μαγνησίας να εκφράζει την ελπίδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής του VAR άλλαξε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα.

Ως δια μαγείας, ο πλέον κατάλληλος σύμφωνα με τον κύριο Μάνταλο, είναι ο Μανούχος.

Τα σχόλια δικά σας.

Ελπίζουμε ο κ. Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί τα πρωταθλήματα τελειώνουν σύντομα και η Δικαιοσύνη είναι προ των πυλών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα